Workshops, trainingen, trainingsacteur & e-learning

Stress-educatie is belangrijk, want het kan bijdragen aan het ervaren van meer regie en helpen bij het veranderen van belemmerende patronen. Bij Rheset kun je op verschillende manieren meer te weten komen over stress en het duurzaam oplossen van stressgerelateerde klachten. Je krijgt ook stress-educatie binnen Rheset Trajecten.

Workshops & trainingen

Workshops en trainingen maken we samen passend bij de ontwikkelings-fase en input van jouw organisatie of studiedag, zodat je effectief aan de slag kunt met nieuwe inzichten rondom stress. Mogelijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld het reduceren van stress op de werkvloer en het vergroten van werkplezier. Dit is dus altijd maatwerk!

Trainingsacteur

Sinds 2021 ben ik gecertificeerd trainingsacteur. Met een trainingsacteur is het mogelijk om spannende en stressvolle situaties te oefenen in een veilige setting. Dit helpt om stress en onzekerheid te verminderen. Een toneelstukje is het zeker niet, want het uitgangspunt is altijd een realistische casus. De inzet van een trainingsacteur is dus waardevol bij een studiedag of workshop, want zo krijg je meer grip op spanning en stress!

E-learning

Vanaf maart 2024 is het mogelijk om de eerste e-learning van de Rheset Academy te volgen. In deze cursus krijg je inzicht in jouw persoonlijke stressprofiel. Deze cursus kun je helemaal zelfstandig doorlopen, maar je kunt natuurlijk altijd bij mij terecht voor hulp en advies.

Er is dus echt heel veel mogelijk! Waar zet jij je volgende scholing op in? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag jouw wensen voor een workshop of training!

Workshops en trainingen

Trainings-
acteur

Flexibel en individueel leren

Dweilen met de kraan dicht

Stress Fysiologische Aanpak (SFA®)

Binnen Rheset werk ik met de Stress Fysiologische Aanpak (SFA®). De Rheset Academy is onderdeel van de Stress Fysiologische Aanpak. Inzicht verkrijgen in het ontstaan van stress geeft meer grip op de klachten. Door de achterliggende stressfysiologie te elimineren in Rheset Trajecten, lukt het deelnemers vervolgens om belemmerende patronen duurzaam te veranderen.

Stressfysiologie is het gevoel en de beweging in jouw lijf op het moment dat jij stress of angst ervaart. Soms merk je dit, maar soms is dit ook heel subtiel. Je hart weleens in je keel voelen kloppen? Dat is een voorbeeld van stressfysiologie!

Een uniek verhaal

Je hoeft er niet mee te leren leven

In de media hoor je nog steeds ontzettend vaak dat er gezocht wordt naar allerlei mogelijkheden om te leren omgaan met stress, angst en onzekerheid. En dat is zonde, want het is echt mogelijk om stressgerelateerde klachten bij de oorzaak aan te pakken. Je hoeft echt niet te leren leven met jouw klachten.

Het is perceptie

Misschien heb je weleens bij jezelf gemerkt dat je onzeker voelde door een dominante collega of een boze klant. Jouw stimulus-respons principe zorgt ervoor dat je brein iets van je gesprekspartner associeert met dominantie of boosheid. Dat is meestal iets kleins zoals de toon in de stem of de kleur van de ogen van je collega of klant, maar je kunt hier dus wel last van hebben! Hierdoor voel jij je immers onzeker.

Je bent je daar meestal niet bewust van, maar dit zorgt er wel voor dat de onzekerheid die je ervaart voortkomt uit jouw perceptie. De associaties die jouw brein heeft bij deze kleine details van jouw gesprekspartner, zijn afhankelijk van ervaringen die jij hebt opgedaan in jouw leven.

Stressfysiologie

De onzekerheid die jij ervaart gaat samen met een gevoel in je lijf. Misschien kom je niet meer goed uit je woorden, breekt het zweet je uit of trillen je handen? Dat zijn allemaal voorbeelden van stressfysiologie.

Op zoek naar meer informatie over mijn visie op stressgerelateerde klachten en naar achtergrondinformatie over mijn Stress Fysiologische Aanpak?

Esther van Wageningen

Mijn naam is Esther van Wageningen en ik ben stressfysioloog. Als stressfysioloog ben ik expert op het gebied van stress. Ik ben gecertificeerd loopbaancoach en trainingsacteur. Over het ontstaan en oplossen van stressgerelateerde klachten heb ik een boek geschreven “Dweilen met de kraan dicht“.

Ik werk zowel binnen Rheset Trajecten als binnen de Rheset Academy met de Stress Fysiologische Aanpak. Mijn Stress Fysiologische Aanpak (SFA®) bestaat uit het elimineren van stressfysiologie, loopbaanbegeleiding en het aanbieden van stress-educatie en is altijd maatwerk.

Ervaringen

Rheset
4.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
J. vd BJ. vd B
10:30 02 Dec 23
mooie workshop waarbij in combinatie met de Stress fysiologie , en een life Paarden coaching, je een prachtige inzichtelijke ervaring oplevert.
Mita SatjadibrataMita Satjadibrata
22:07 30 Nov 23
Ik ben absoluut geen prater en al helemaal niet over mijn gevoel. Ik moest er dan ook niet aan denken uren te “moeten” praten over gebeurtenissen of te verzinken in eindeloze analyses.. maar ik vond wel dat er iets moest veranderen. Na mijn intake, had ik meteen een fijn en vertrouwd gevoel bij Esther en was ik benieuwd naar haar aanpak. Esther heeft mij middels stressfysiologie handvaten gegeven om situaties anders te benaderen door mijn standaard patronen (mijn zelfgecreëerde overlevingsmechanisme) los te koppelen van nieuwe situaties. Wat er tijdens een sessie gebeurt, kan ik niet goed beschrijven.. de “rheset” moet je ervaren. Tijdens (maar ook in de dagen na) een sessie heb ik veel emotie gevoelt en ben ik mezelf soms erg tegengekomen. Van Esther heb ik geleerd dat die emotie soms een onverwachte oorsprong kent, maar voelen nodig is om los te kunnen laten.
Harriëtte VahlHarriëtte Vahl
07:22 29 Nov 23
Esther is een warm én wijs mens! Ze is een professional in haar vak. Ze weet waar ze het over heeft. Ze kan al haar inhoud staven met theorie of vanuit wetenschappelijk onderzoek. Ik heb genoten van haar inkijkje in de Brein Regie Methode in combinatie met paardencoaching!
Info EquiCoachProInfo EquiCoachPro
10:15 07 Nov 23
Esther jij bent een echte professional in jouw vak. Een echte doorpakker, met oog voor de ander. Heel erg fijn om met jou samen te werken tijdens de Inner Power Dag. Een geweldige combinatie: de breinregie methode van Rheset en persoonlijk leiderschap met inzet van paardencoaching door EquiCoachPro.
Menno van de MerweMenno van de Merwe
10:00 22 May 23
Esther heeft mij in de afgelopen periode geholpen op het moment dat ik vastliep in mijn loopbaan. Stress was hetgeen wat mij belemmerde. Ik heb dit dan ook een plek mogen geven door middel van dieptesessies. Mooi om te merken dat er al na vijf sessies een wereld van verschil te bemerken was. Nu een paar maanden later ben ik weer volledig aan het werk (wel in een andere functie) en ben ik van plan om na de zomer een andere loopbaan vorm te gaan geven. Dit had ik hoogstwaarschijnlijk niet zo concreet gemaakt als ik geen sessies had gehad bij Esther. Dus dank. Wie een goede en prettige coach zoekt, die ook echt naar de kern van het probleem gaat? Zoek niet langer verder, boek gewoon een eerste afspraak.
Chris LeinengaChris Leinenga
15:44 09 May 23
Ik mocht bij Esther een stress fysiologie aanpak meemaken. Volgens Esther is de stress die je lichaam ervaart bij bepaalde situaties aan te pakken met een dieptesessie. Ik had na de eerste kennismaking een goed gevoel bij Esther en dus ben ik dit gaan doen/ aanpakken. Aan de hand van enkele huiswerkopdrachten eerst oefenen om de zintuigen meet te activeren. Daarna een situatie ingebracht op mijn werk die mij veel stress oplevert. Dmv een dieptesessie van ca 1,5 uur heeft ze mij teruggebracht naar die ( vervelende) situatie. Het was een heftige lichamelijk stressreactie, maar door die op te zoeken en te ondergaan, ben ik nu ( enkele weken later) van deze stress af. Ongelooflijk, maar zo fijn om te ervaren. Ze zorgt ervoor dat je onderbewustzijn en je vaste lichamelijke patronen loskomen van elkaar. Heel bevrijdend. Ik kan het iedereen aanraden. Esther werkt proffesioneel en hartverwarmend. Bedankt!
Madelief van der HorstMadelief van der Horst
07:51 18 Feb 23
Esther en de brein regie methode hebben mij écht verder geholpen door naar diepe gevoelens te gaan en vanuit daar voor altijd af te rekenen met mentale en fysieke klachten. Praten over gebeurtenissen zorgt bij mij voor nog meer boosheid, angst, verdriet noem maar op. Naar een moeilijk gevoel gaan in een ontspannen en veilige setting heeft duidelijk effect gehad op mijn angst en paniekaanvallen en hoe ik met opkomende stress om ga, ook in voor mij ‘onveilige’ situaties. Ik kan weer verder leven! Dit wens ik iedereen toe en Esther bedankt voor al het goeds wat je doet in jouw praktijk! 😘
Tetje PunterTetje Punter
13:43 15 Feb 23
De trajecten bij Rheset zijn uniek, vernieuwend en ontzettend effectief! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar échte en blijvende verandering in zijn/haar leven.Binnen de trajecten wordt gewerkt met dieptesessies die helpen om negatieve patronen en blokkades te elimineren en het écht makkelijker maken nieuwe, positieve patronen aan te leren. De resultaten zijn duurzaam en de blokkades komen echt niet meer terug. Na elke sessie heb ik (meestal heel erg veel) verbeteringen gemerkt en het lukt nu om echt gelukkig te zijn en heb ik veel energie terug gekregen. In het verleden had ik al vaak verschillende reguliere therapietrajecten geprobeerd maar dat was allemaal zonder succes. Voor het traject bij Rheset was ik gestresst, neerslachtig, had ik bijna altijd hoofdpijn, deed ik hele dagen niets, sliep nauwelijks en had ik een heel negatief zelfbeeld. Ik had geluk dat ik bij Rheset terecht gekomen ben want daardoor zijn al die problemen en belemmeringen nu echt uit mijn leven verdwenen en ik gun dat iedereen!Esther is een hele fijne coach die je met haar ervaring en kennis goed kan begeleiden om de effecten van de sessies nog verder te versterken. Ze zet zich volledig voor je in, is betrokken en vriendelijk. Esther is goed bereikbaar als je iets met haar wilt bespreken of overleggen.De methode die Esther toepast vraagt geen eindeloze gespreksvoering maar je gaat echt aan de slag om de blokkades en negatieve fysiologie waar je tegen aan loopt voor altijd op te ruimen. Iedereen kan het. Geluk is met deze methode zeker voor iedereen weggelegd!
Rojo OpstalRojo Opstal
11:42 29 Aug 22
In de afgelopen periode heb ik bij Esther een traject gelopen om meer rust en ruimte voor mijzelf in mijn volle en drukke leven te kunnen maken, zonder dat dat 'moeite' kost. Middels dieptesessies mocht ik samen met Esther ervaren waar de knelpunten lagen waardoor ik niet de ruimte voor mijzelf kon pakken om uit te rusten, op die momenten dat het eigenlijk nodig was. De verandering was voor mij direct merkbaar in de eerste kleine dingen, vanaf de eerste sessie. Ik merkte het zelf van binnen; er waren momenten dat ik dacht - he, nu hoor ik toch anders te reageren of anders te doen? Ik doe dat nu helemaal niet! Dat was echt heerlijk om te ervaren. Soms kostten de sessies veel energie en moest ik er echt van bijkomen, soms gaf het juist direct een 'opgeruimd gevoel'. Het fijne aan de begeleiding van Esther was dat ze contact zocht en zo ook na de sessie begeleidde. Ook tijdens de sessies heb ik Esther ervaren als een heel liefdevolle coach, waarbij alles er mocht zijn zoals het was en alles goed was. Esther weet een traject op maat te bieden, gericht op jouw behoeften en wensen. Naast haar professionaliteit is Esther ook gewoon Esther en dat heb ik erg gewaardeerd en als ontspannen ervaren. Een traject bij haar is naar mijn mening echt de investering dubbel en dwars waard.
Nancy KoekNancy Koek
12:36 30 May 22
Wat een bijzondere ervaring is een dieptesessie elke keer opnieuw. Ik kwam bij Esther met vage klachten. Ik had een burn-out achter de rug, maar ik was nog vaak misselijk en moe. Met heel weinig woorden en het vertrouwen dat Esther mij gaf, kwam ik terug bij verborgen herinneringen die na jaren eindelijk een plek hebben gekregen tijdens de dieptesessies. Na het Rheset traject is mijn misselijkheid verdwenen en heb ik veel meer energie.
js_loader
Rheset
4.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
J. vd BJ. vd B
10:30 02 Dec 23
mooie workshop waarbij in combinatie met de Stress fysiologie , en een life Paarden coaching, je een prachtige inzichtelijke ervaring oplevert.
Mita SatjadibrataMita Satjadibrata
22:07 30 Nov 23
Ik ben absoluut geen prater en al helemaal niet over mijn gevoel. Ik moest er dan ook niet aan denken uren te “moeten” praten over gebeurtenissen of te verzinken in eindeloze analyses.. maar ik vond wel dat er iets moest veranderen. Na mijn intake, had ik meteen een fijn en vertrouwd gevoel bij Esther en was ik benieuwd naar haar aanpak. Esther heeft mij middels stressfysiologie handvaten gegeven om situaties anders te benaderen door mijn standaard patronen (mijn zelfgecreëerde overlevingsmechanisme) los te koppelen van nieuwe situaties. Wat er tijdens een sessie gebeurt, kan ik niet goed beschrijven.. de “rheset” moet je ervaren. Tijdens (maar ook in de dagen na) een sessie heb ik veel emotie gevoelt en ben ik mezelf soms erg tegengekomen. Van Esther heb ik geleerd dat die emotie soms een onverwachte oorsprong kent, maar voelen nodig is om los te kunnen laten.
Harriëtte VahlHarriëtte Vahl
07:22 29 Nov 23
Esther is een warm én wijs mens! Ze is een professional in haar vak. Ze weet waar ze het over heeft. Ze kan al haar inhoud staven met theorie of vanuit wetenschappelijk onderzoek. Ik heb genoten van haar inkijkje in de Brein Regie Methode in combinatie met paardencoaching!
Info EquiCoachProInfo EquiCoachPro
10:15 07 Nov 23
Esther jij bent een echte professional in jouw vak. Een echte doorpakker, met oog voor de ander. Heel erg fijn om met jou samen te werken tijdens de Inner Power Dag. Een geweldige combinatie: de breinregie methode van Rheset en persoonlijk leiderschap met inzet van paardencoaching door EquiCoachPro.
Menno van de MerweMenno van de Merwe
10:00 22 May 23
Esther heeft mij in de afgelopen periode geholpen op het moment dat ik vastliep in mijn loopbaan. Stress was hetgeen wat mij belemmerde. Ik heb dit dan ook een plek mogen geven door middel van dieptesessies. Mooi om te merken dat er al na vijf sessies een wereld van verschil te bemerken was. Nu een paar maanden later ben ik weer volledig aan het werk (wel in een andere functie) en ben ik van plan om na de zomer een andere loopbaan vorm te gaan geven. Dit had ik hoogstwaarschijnlijk niet zo concreet gemaakt als ik geen sessies had gehad bij Esther. Dus dank. Wie een goede en prettige coach zoekt, die ook echt naar de kern van het probleem gaat? Zoek niet langer verder, boek gewoon een eerste afspraak.
Chris LeinengaChris Leinenga
15:44 09 May 23
Ik mocht bij Esther een stress fysiologie aanpak meemaken. Volgens Esther is de stress die je lichaam ervaart bij bepaalde situaties aan te pakken met een dieptesessie. Ik had na de eerste kennismaking een goed gevoel bij Esther en dus ben ik dit gaan doen/ aanpakken. Aan de hand van enkele huiswerkopdrachten eerst oefenen om de zintuigen meet te activeren. Daarna een situatie ingebracht op mijn werk die mij veel stress oplevert. Dmv een dieptesessie van ca 1,5 uur heeft ze mij teruggebracht naar die ( vervelende) situatie. Het was een heftige lichamelijk stressreactie, maar door die op te zoeken en te ondergaan, ben ik nu ( enkele weken later) van deze stress af. Ongelooflijk, maar zo fijn om te ervaren. Ze zorgt ervoor dat je onderbewustzijn en je vaste lichamelijke patronen loskomen van elkaar. Heel bevrijdend. Ik kan het iedereen aanraden. Esther werkt proffesioneel en hartverwarmend. Bedankt!
Madelief van der HorstMadelief van der Horst
07:51 18 Feb 23
Esther en de brein regie methode hebben mij écht verder geholpen door naar diepe gevoelens te gaan en vanuit daar voor altijd af te rekenen met mentale en fysieke klachten. Praten over gebeurtenissen zorgt bij mij voor nog meer boosheid, angst, verdriet noem maar op. Naar een moeilijk gevoel gaan in een ontspannen en veilige setting heeft duidelijk effect gehad op mijn angst en paniekaanvallen en hoe ik met opkomende stress om ga, ook in voor mij ‘onveilige’ situaties. Ik kan weer verder leven! Dit wens ik iedereen toe en Esther bedankt voor al het goeds wat je doet in jouw praktijk! 😘
Tetje PunterTetje Punter
13:43 15 Feb 23
De trajecten bij Rheset zijn uniek, vernieuwend en ontzettend effectief! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar échte en blijvende verandering in zijn/haar leven.Binnen de trajecten wordt gewerkt met dieptesessies die helpen om negatieve patronen en blokkades te elimineren en het écht makkelijker maken nieuwe, positieve patronen aan te leren. De resultaten zijn duurzaam en de blokkades komen echt niet meer terug. Na elke sessie heb ik (meestal heel erg veel) verbeteringen gemerkt en het lukt nu om echt gelukkig te zijn en heb ik veel energie terug gekregen. In het verleden had ik al vaak verschillende reguliere therapietrajecten geprobeerd maar dat was allemaal zonder succes. Voor het traject bij Rheset was ik gestresst, neerslachtig, had ik bijna altijd hoofdpijn, deed ik hele dagen niets, sliep nauwelijks en had ik een heel negatief zelfbeeld. Ik had geluk dat ik bij Rheset terecht gekomen ben want daardoor zijn al die problemen en belemmeringen nu echt uit mijn leven verdwenen en ik gun dat iedereen!Esther is een hele fijne coach die je met haar ervaring en kennis goed kan begeleiden om de effecten van de sessies nog verder te versterken. Ze zet zich volledig voor je in, is betrokken en vriendelijk. Esther is goed bereikbaar als je iets met haar wilt bespreken of overleggen.De methode die Esther toepast vraagt geen eindeloze gespreksvoering maar je gaat echt aan de slag om de blokkades en negatieve fysiologie waar je tegen aan loopt voor altijd op te ruimen. Iedereen kan het. Geluk is met deze methode zeker voor iedereen weggelegd!
Rojo OpstalRojo Opstal
11:42 29 Aug 22
In de afgelopen periode heb ik bij Esther een traject gelopen om meer rust en ruimte voor mijzelf in mijn volle en drukke leven te kunnen maken, zonder dat dat 'moeite' kost. Middels dieptesessies mocht ik samen met Esther ervaren waar de knelpunten lagen waardoor ik niet de ruimte voor mijzelf kon pakken om uit te rusten, op die momenten dat het eigenlijk nodig was. De verandering was voor mij direct merkbaar in de eerste kleine dingen, vanaf de eerste sessie. Ik merkte het zelf van binnen; er waren momenten dat ik dacht - he, nu hoor ik toch anders te reageren of anders te doen? Ik doe dat nu helemaal niet! Dat was echt heerlijk om te ervaren. Soms kostten de sessies veel energie en moest ik er echt van bijkomen, soms gaf het juist direct een 'opgeruimd gevoel'. Het fijne aan de begeleiding van Esther was dat ze contact zocht en zo ook na de sessie begeleidde. Ook tijdens de sessies heb ik Esther ervaren als een heel liefdevolle coach, waarbij alles er mocht zijn zoals het was en alles goed was. Esther weet een traject op maat te bieden, gericht op jouw behoeften en wensen. Naast haar professionaliteit is Esther ook gewoon Esther en dat heb ik erg gewaardeerd en als ontspannen ervaren. Een traject bij haar is naar mijn mening echt de investering dubbel en dwars waard.
Nancy KoekNancy Koek
12:36 30 May 22
Wat een bijzondere ervaring is een dieptesessie elke keer opnieuw. Ik kwam bij Esther met vage klachten. Ik had een burn-out achter de rug, maar ik was nog vaak misselijk en moe. Met heel weinig woorden en het vertrouwen dat Esther mij gaf, kwam ik terug bij verborgen herinneringen die na jaren eindelijk een plek hebben gekregen tijdens de dieptesessies. Na het Rheset traject is mijn misselijkheid verdwenen en heb ik veel meer energie.
js_loader
Rheset
4.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
J. vd BJ. vd B
10:30 02 Dec 23
mooie workshop waarbij in combinatie met de Stress fysiologie , en een life Paarden coaching, je een prachtige inzichtelijke ervaring oplevert.
Mita SatjadibrataMita Satjadibrata
22:07 30 Nov 23
Ik ben absoluut geen prater en al helemaal niet over mijn gevoel. Ik moest er dan ook niet aan denken uren te “moeten” praten over gebeurtenissen of te verzinken in eindeloze analyses.. maar ik vond wel dat er iets moest veranderen. Na mijn intake, had ik meteen een fijn en vertrouwd gevoel bij Esther en was ik benieuwd naar haar aanpak. Esther heeft mij middels stressfysiologie handvaten gegeven om situaties anders te benaderen door mijn standaard patronen (mijn zelfgecreëerde overlevingsmechanisme) los te koppelen van nieuwe situaties. Wat er tijdens een sessie gebeurt, kan ik niet goed beschrijven.. de “rheset” moet je ervaren. Tijdens (maar ook in de dagen na) een sessie heb ik veel emotie gevoelt en ben ik mezelf soms erg tegengekomen. Van Esther heb ik geleerd dat die emotie soms een onverwachte oorsprong kent, maar voelen nodig is om los te kunnen laten.
Harriëtte VahlHarriëtte Vahl
07:22 29 Nov 23
Esther is een warm én wijs mens! Ze is een professional in haar vak. Ze weet waar ze het over heeft. Ze kan al haar inhoud staven met theorie of vanuit wetenschappelijk onderzoek. Ik heb genoten van haar inkijkje in de Brein Regie Methode in combinatie met paardencoaching!
Info EquiCoachProInfo EquiCoachPro
10:15 07 Nov 23
Esther jij bent een echte professional in jouw vak. Een echte doorpakker, met oog voor de ander. Heel erg fijn om met jou samen te werken tijdens de Inner Power Dag. Een geweldige combinatie: de breinregie methode van Rheset en persoonlijk leiderschap met inzet van paardencoaching door EquiCoachPro.
Menno van de MerweMenno van de Merwe
10:00 22 May 23
Esther heeft mij in de afgelopen periode geholpen op het moment dat ik vastliep in mijn loopbaan. Stress was hetgeen wat mij belemmerde. Ik heb dit dan ook een plek mogen geven door middel van dieptesessies. Mooi om te merken dat er al na vijf sessies een wereld van verschil te bemerken was. Nu een paar maanden later ben ik weer volledig aan het werk (wel in een andere functie) en ben ik van plan om na de zomer een andere loopbaan vorm te gaan geven. Dit had ik hoogstwaarschijnlijk niet zo concreet gemaakt als ik geen sessies had gehad bij Esther. Dus dank. Wie een goede en prettige coach zoekt, die ook echt naar de kern van het probleem gaat? Zoek niet langer verder, boek gewoon een eerste afspraak.
Chris LeinengaChris Leinenga
15:44 09 May 23
Ik mocht bij Esther een stress fysiologie aanpak meemaken. Volgens Esther is de stress die je lichaam ervaart bij bepaalde situaties aan te pakken met een dieptesessie. Ik had na de eerste kennismaking een goed gevoel bij Esther en dus ben ik dit gaan doen/ aanpakken. Aan de hand van enkele huiswerkopdrachten eerst oefenen om de zintuigen meet te activeren. Daarna een situatie ingebracht op mijn werk die mij veel stress oplevert. Dmv een dieptesessie van ca 1,5 uur heeft ze mij teruggebracht naar die ( vervelende) situatie. Het was een heftige lichamelijk stressreactie, maar door die op te zoeken en te ondergaan, ben ik nu ( enkele weken later) van deze stress af. Ongelooflijk, maar zo fijn om te ervaren. Ze zorgt ervoor dat je onderbewustzijn en je vaste lichamelijke patronen loskomen van elkaar. Heel bevrijdend. Ik kan het iedereen aanraden. Esther werkt proffesioneel en hartverwarmend. Bedankt!
Madelief van der HorstMadelief van der Horst
07:51 18 Feb 23
Esther en de brein regie methode hebben mij écht verder geholpen door naar diepe gevoelens te gaan en vanuit daar voor altijd af te rekenen met mentale en fysieke klachten. Praten over gebeurtenissen zorgt bij mij voor nog meer boosheid, angst, verdriet noem maar op. Naar een moeilijk gevoel gaan in een ontspannen en veilige setting heeft duidelijk effect gehad op mijn angst en paniekaanvallen en hoe ik met opkomende stress om ga, ook in voor mij ‘onveilige’ situaties. Ik kan weer verder leven! Dit wens ik iedereen toe en Esther bedankt voor al het goeds wat je doet in jouw praktijk! 😘
Tetje PunterTetje Punter
13:43 15 Feb 23
De trajecten bij Rheset zijn uniek, vernieuwend en ontzettend effectief! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar échte en blijvende verandering in zijn/haar leven.Binnen de trajecten wordt gewerkt met dieptesessies die helpen om negatieve patronen en blokkades te elimineren en het écht makkelijker maken nieuwe, positieve patronen aan te leren. De resultaten zijn duurzaam en de blokkades komen echt niet meer terug. Na elke sessie heb ik (meestal heel erg veel) verbeteringen gemerkt en het lukt nu om echt gelukkig te zijn en heb ik veel energie terug gekregen. In het verleden had ik al vaak verschillende reguliere therapietrajecten geprobeerd maar dat was allemaal zonder succes. Voor het traject bij Rheset was ik gestresst, neerslachtig, had ik bijna altijd hoofdpijn, deed ik hele dagen niets, sliep nauwelijks en had ik een heel negatief zelfbeeld. Ik had geluk dat ik bij Rheset terecht gekomen ben want daardoor zijn al die problemen en belemmeringen nu echt uit mijn leven verdwenen en ik gun dat iedereen!Esther is een hele fijne coach die je met haar ervaring en kennis goed kan begeleiden om de effecten van de sessies nog verder te versterken. Ze zet zich volledig voor je in, is betrokken en vriendelijk. Esther is goed bereikbaar als je iets met haar wilt bespreken of overleggen.De methode die Esther toepast vraagt geen eindeloze gespreksvoering maar je gaat echt aan de slag om de blokkades en negatieve fysiologie waar je tegen aan loopt voor altijd op te ruimen. Iedereen kan het. Geluk is met deze methode zeker voor iedereen weggelegd!
Rojo OpstalRojo Opstal
11:42 29 Aug 22
In de afgelopen periode heb ik bij Esther een traject gelopen om meer rust en ruimte voor mijzelf in mijn volle en drukke leven te kunnen maken, zonder dat dat 'moeite' kost. Middels dieptesessies mocht ik samen met Esther ervaren waar de knelpunten lagen waardoor ik niet de ruimte voor mijzelf kon pakken om uit te rusten, op die momenten dat het eigenlijk nodig was. De verandering was voor mij direct merkbaar in de eerste kleine dingen, vanaf de eerste sessie. Ik merkte het zelf van binnen; er waren momenten dat ik dacht - he, nu hoor ik toch anders te reageren of anders te doen? Ik doe dat nu helemaal niet! Dat was echt heerlijk om te ervaren. Soms kostten de sessies veel energie en moest ik er echt van bijkomen, soms gaf het juist direct een 'opgeruimd gevoel'. Het fijne aan de begeleiding van Esther was dat ze contact zocht en zo ook na de sessie begeleidde. Ook tijdens de sessies heb ik Esther ervaren als een heel liefdevolle coach, waarbij alles er mocht zijn zoals het was en alles goed was. Esther weet een traject op maat te bieden, gericht op jouw behoeften en wensen. Naast haar professionaliteit is Esther ook gewoon Esther en dat heb ik erg gewaardeerd en als ontspannen ervaren. Een traject bij haar is naar mijn mening echt de investering dubbel en dwars waard.
Nancy KoekNancy Koek
12:36 30 May 22
Wat een bijzondere ervaring is een dieptesessie elke keer opnieuw. Ik kwam bij Esther met vage klachten. Ik had een burn-out achter de rug, maar ik was nog vaak misselijk en moe. Met heel weinig woorden en het vertrouwen dat Esther mij gaf, kwam ik terug bij verborgen herinneringen die na jaren eindelijk een plek hebben gekregen tijdens de dieptesessies. Na het Rheset traject is mijn misselijkheid verdwenen en heb ik veel meer energie.
js_loader