Loopbaanbegeleiding

Ben je toe aan een carriéreswitch of overweeg je te solliciteren op een andere baan, maar heb je deze stap nog niet gezet? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou! Wist je dat de meeste mensen door stress, angst of onrust een nieuwe stap in hun loopbaan niet aandurven? Dat herken je misschien wel!

Loopbaanvraagstukken

Tijdens het loopbaantraject kijken we samen naar jouw loopbaanvraagstukken en werken we doelen uit die je hebt, maar misschien niet makkelijk alleen op papier kunt zetten. Misschien weet je nog niet welke baan of sector goed zou passen bij je switch.

Meer dan loopbaancoaching

Tijdens het traject zet ik ook sessies in om jouw stressfysiologie te elimineren. Hiermee kunnen we dat wat jou tegenhoudt, bijvoorbeeld dus angst of stress, opruimen. Zonder dat je het door hoeft te hebben kan iets in je lijf je ervan overtuigen de sollicitatiebrief die je hebt geschreven toch maar niet te versturen.

Bij reguliere Rheset Trajecten help ik mensen stressfysiologie zoals angst en stress te elimineren, waardoor zij meer regie ervaren in hun leven. Dit helpt om oude overtuigingen los te laten en andere keuzes te maken. Ik heb gemerkt dat er vervolgens ook in loopbaanvraagstukken mooie resultaten behaald worden.

Maatwerk

Ik ben gediplomeerd loopbaanbegeleider en sta voor je klaar om mee te denken in jouw loopbaanvraagstukken. De trajecten zijn natuurlijk altijd maatwerk en sluiten aan bij jouw wensen.

Ben jij toe aan een gesprek over jouw loopbaan? Neem dan contact op.

Over het hebben en houden van waardevol werk

Terugbelverzoek Rheset | Esther van Wageningen

Wil je graag dat ik contact met jou opneem? Dat kan! Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter en ik bel je zo spoedig mogelijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Op welke dagen ben je goed bereikbaar?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.