Dweilen met de kraan dicht

Na het lezen van dit boek zal je niet meer geloven in de zin: “Je moet er mee leren leven.” Want er is echt heel veel mogelijk.

In dit boek lees je over de Stress Fysiologische Aanpak (SFA®) die Esther inzet bij stressgerelateerde klachten. SFA bestaat uit het elimineren van stressfysiologie in combinatie met stresseducatie. “Door de kraan te repareren en de klachten dus bij de oorzaak aan te pakken en op te lossen, is het daarna eenvoudiger om belemmerende gedragspatronen te doorbreken. Resultaat? Meer energie én geluk!”

Aan de hand van verschillende wetenschappelijke principes legt Esther in dit boek het ontstaan en de oorzaak van psychische- en psychosomatische klachten op laagdrempelige wijze uit. Het verhaal wordt ondersteund door duidelijke illustraties en modellen.

Een boek in combinatie met een workshop

Op zoek naar een mooi cadeau voor jouw medewerkers of team? Dan is dit boek super waardevol. Naast theoretische inzichten rondom stress zijn er in het boek ervaringsverhalen opgenomen van mensen die hun verhaal vertellen om het taboe op stress te doorbreken en laten zien dat duurzaam herstellen kan.

In combinatie met het boek kun je mij ook boeken voor presentaties, keynotes of workshops rondom “Dweilen met de kraan dicht”. Wil je meer weten? Lees dan verder en vraag direct een offerte aan voor jouw organisatie!

Esther van Wageningen (1973) is auteur van “Dweilen met de kraan dicht”, gediplomeerd loopbaancoach en expert op het gebied van stress. Esther werkt als stressfysioloog vanuit haar bedrijf Rheset in Dronten. “Je hoeft niet te leren leven met jouw klachten.” 

Workshop of keynote & boek

Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.

Workshop & boek

5 – 10 deelnemers

Een workshop van 90 min inclusief het boek “Dweilen met de kraan dicht”

Workshop & boek

11 – 20 deelnemers

Een workshop van 90 min inclusief het boek “Dweilen met de kraan dicht”

Workshop & boek

21 – 30 deelnemers

Een workshop van 90 min inclusief het boek “Dweilen met de kraan dicht”

Keynote & boek

31 of meer deelnemers

Een keynote/presentatie van 60 min inclusief het boek “Dweilen met de kraan dicht”

Vraag direct jouw offerte aan

Offerte aanvragen | Keynote of workshop

Via dit formulier kun je een offerte aanvragen voor een workshop of keynote.

1Contactgegevens aanvrager
2Gegevens workshop/keynote
Contactpersoon(Vereist)
E-mailadres contactpersoon(Vereist)
contact

“Eerst fysiologie, dan psychologie”