Trainingsacteur

Je hebt het vast weleens meegemaakt. Een situatie op je werk, waarbij je niet goed wist hoe je moest reageren. Denk bijvoorbeeld aan een functioneringsgesprek, een ontevreden cliënt of een boze ouder. Door allerlei factoren kan het soms zijn dat je hierin vastloopt, dat je wat te leren hebt of jezelf wilt ontwikkelen.  

Oefenen in een veilige setting

Tijdens studiedagen, workshops, cursussen en assessments kan je dit oefenen met behulp van een  trainingsacteur. Ik ben zo’n trainingsacteur. 

Door deze rollenspellen plaats te laten vinden in een veilige setting, lukt het om een positieve leerervaring op te doen. Vervolgens kan je weer beter handelen wanneer de situatie of gesprek zich weer voordoet. Dit helpt ook om minder stress of angst voor deze gesprekken te ervaren.

Onderwijservaring en trainingsacteur

Als gecertificeerd trainingsacteur en door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs lukt het mij een brug te slaan tussen theorie en de praktijk. Hierdoor kan ik je voorzien van duidelijke, opbouwende feedback en krijg jij meer grip op spannende en stressvolle situaties. 

De mogelijkheden bespreken voor jouw studiedag, workshop of assessments? Neem dan even contact op. Ik sta je graag te woord.

Terugbelverzoek Rheset | Esther van Wageningen

Wil je graag dat ik contact met jou opneem? Dat kan! Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter en ik bel je zo spoedig mogelijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Op welke dagen ben je goed bereikbaar?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.