Loopbaan­begeleiding

Ben je toe aan een carriéreswitch of overweeg je te solliciteren op een andere baan, maar heb je deze stap nog niet gezet? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou! Wist je dat de meeste mensen door stress, angst of onrust een nieuwe stap in hun loopbaan niet aandurven? Dat herken je misschien wel! 

Loopbaanvraagstukken

Tijdens het loopbaantraject kijken we samen naar jouw loopbaanvraagstukken en werken we doelen uit die je hebt, maar misschien niet makkelijk alleen op papier kunt zetten. Misschien weet je nog niet welke baan of sector goed zou passen bij je switch.

Een unieke aanpak

Tijdens het traject zet ik ook sessies in met de Brein Regie Methode. Hiermee kunnen we dat wat jou tegenhoudt, bijvoorbeeld dus angst of stress, elimineren. Zonder dat je het door hoeft te hebben kan iets in je lijf je ervan overtuigen de sollicitatiebrief die je hebt geschreven toch maar niet te versturen.

Bij reguliere Rheset trajecten help ik mensen stressfysiologie zoals angst en stress te elimineren, waardoor zij meer regie ervaren in hun leven. Dit helpt om oude overtuigingen los te laten en andere keuzes te maken. Ik heb gemerkt dat er vervolgens ook in loopbaanvraagstukken mooie resultaten te behalen zijn.

Maatwerk

Ik ben gediplomeerd loopbaanbegeleider en sta voor je klaar om mee te denken in jouw loopbaanvraagstukken. De trajecten zijn natuurlijk altijd maatwerk en sluiten aan bij jouw wensen.

Ben jij toe aan een gesprek over jouw loopbaan? Neem dan contact op.

loopbaanbegeleiding

Waardevol Werk

Er zijn vier aspecten belangrijk bij het hebben en houden van Waardevol Werk. De aspecten zijn alle vier even belangrijk. Wil je meer weten over deze aspecten? Bekijk dan de onderstaande mini-colleges uit mijn webinar “Waardevol Werk”.