Download | E-book | Meer energie, meer geluk!

Ervaar jij weleens stress, angst of onzekerheid? Dan ben je vast op zoek naar een manier om dit te verminderen, grip te krijgen en weer meer regie in je leven te ervaren. Dit e-book is jouw eerste stap naar een Rheset!

Onbegrijpelijk

Heel vaak zijn klachten zoals energiegebrek, neerslachtige gevoelens en overmatige vermoeidheid onverklaarbaar voor je. Een manier om daarmee om te gaan, is het op zoek gaan naar de oorzaak en een manier om er dan vervolgens mee te leren leven. Zonde!

Als jij de oorzaak van jouw stressgerelateerde klachten aanpakt door middel van de Stress Fysiologische Aanpak (SFA), staat dat garant voor meer energie en dus ook meer geluk. Jij krijgt weer de regie in jouw leven!

Stress Fysiologische Aanpak (SFA)

De Stress Fysiologische Aanpak is een complete en exclusieve aanpak bij stress-, angst en andere psychische klachten. Uniek aan de aanpak is de combinatie tussen het elimineren van stressfysiologie en stress-educatie. Stressfysiologie is bijvoorbeeld de spanning die jij voelt in je lijf wanneer je stress ervaart. Vaak horen daar vervelende symptomen zoals hoofdpijn of vermoeidheid bij. 

In het e-book “Meer energie, meer geluk” lees je over het ontstaan en oplossen van stressklachten en kun je direct aan de slag met oefeningen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op. Download het e-book via het onderstaande downloadformulier.

Download | E-book | Meer energie, meer geluk

Vul onderstaand formulier in en ontvang het e-book direct in je mailbox! Meer lezen? Bekijk dan het boek "Dweilen met de kraan dicht" in de webshop! Je kunt je ook direct aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt absoluut geen andere mails van mij.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil mij aanmelden voor Rhesets Radar. De maandelijkse nieuwsbrief van Rheset!*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.