Online leren via de

e-learning omgeving

Lijkt het je leuk om meer te leren over de werking van je brein en het effect van stress op jouw lijf (stressfysiologie) en wil je hiermee aan de slag? En wil je meer grip krijgen op de stress die je ervaart? Dan is online leren via de Rheset e-learning omgeving iets voor jou!

Laagdrempelig kennis maken met de theorie

Een deel van de e-learning bestaat uit theorie. De theorie is toegankelijk voor iedereen, dus je hoeft op voorhand niets te weten over je brein en de werking van stressfysiologie. De theorie is zo geschreven dat je na deze cursus de basiskennis over stress, jouw lijf en je brein hebt. Zo krijg jij meer inzicht in stressgerelateerde klachten!

Maak je eigen stressprofiel

Na het theoretische deel ga je zelf aan de slag met het maken van jouw stressprofiel. Zo krijg jij inzicht in je eigen stressfactoren zoals belemmerende gedachten en valkuilen, maar je brengt ook je doelen en verlangens in kaart. Ben je waar je wilt zijn? Jouw stressprofiel vertelt het je! Je kunt deze e-learning dus ook goed gebruiken als hulpmiddel bij jouw persoonlijke ontwikkeling!

Na de cursus

Na de cursus heb jij een duidelijk en downloadbaar document gemaakt waarin jouw stressprofiel in beeld gebracht is. Zo heb je hem altijd bij de hand!

Misschien kun je daarna zelf aan de slag met klachten die je ervaart, maar als je niet weet waar je moet beginnen, kan een Rheset Traject je verder helpen.

Doordat jij jouw stressprofiel al helder hebt, kan de inzet van het Rheset Traject hier naadloos op aansluiten. Je kunt na de cursus in ieder geval bij mij terecht voor een gratis advies aan de hand van jouw stressprofiel!