Download | Whitepaper

whitepapers

Tot 1 januari 2024 werkte ik binnen Rheset met de Brein Regie Methode. Een ontzettend mooie methode om blokkades in je brein te elimineren en weer meer welzijn te ervaren.

Brein Regie Methode

In dit whitepaper lees je achtergrondinformatie (uit vooronderzoek) over de werking van je brein en stressfysiologie. Vanaf 2021 tot 2024 was ik betrokken bij onderzoek naar de Brein Regie Methode als inhoudelijk expert op het gebied van stress en stressfysiologie.

Vanuit inzichten uit onderzoek en ervaringen die ik met mensen in Rheset Trajecten opgedaan heb, kwam ik tot de conclusie dat ik niet meer enkel een methode toe wilde passen. Ik wil een aanpak wil bieden die jouw hele leven kan veranderen en heb de Stress Fysiologische Aanpak ontwikkeld. Zo kun jij echt duurzaam afrekenen met stressgerelateerde klachten zoals angst, onzekerheid, energiegebrek en het voelen van (werk)druk.

Whitepaper

In het whitepaper lees je hele waardevolle inzichten rondom het ontstaan en oplossen van psychische klachten. In 12 columns, die ook via mijn social media kanalen verschenen zijn, leg ik je uit hoe het komt dat je stress, angst of onzekerheid ervaart en hoe je dit op kunt lossen.

Download het whitepaper direct via onderstaand formulier. Ik wens je veel plezier met het lezen van het whitepaper. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

Download | Whitepaper | Brein Regie Methode

Vul onderstaand formulier in en ontvang het whitepaper direct in je mailbox! Je kunt je ook direct aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt absoluut geen andere mails van mij.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil mij aanmelden voor Rhesets Radar. De maandelijkse nieuwsbrief van Rheset!*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.