Download | Interview | Esther van Wageningen

Speciaal voor de lancering van mijn boek Dweilen met de kraan dicht liet ik mij interviewen over mijn eigen ervaringen met stressgerelateerde klachten, het oplossen hiervan en het ontwikkelen van de Stress Fysiologische Aanpak.

Een introductie

Stressfysioloog Esther werkte jaren in het onderwijs. In haar werk kwam zij regelmatig collega’s tegen met stressgerelateerde klachten. De Brein Regie Methode leek haar dan ook in eerste instantie handig om collega’s te kunnen helpen. 

Ik heb altijd gezegd dat ik zelf nooit uit zou vallen vanwege stress gerelateerde klachten. Ik dacht als je maar hard genoeg werk, dan gebeurt dat niet. En hard werken kon ik goed. Mijn visie is nu zeker veranderd.

Vanuit ervaringen met de Brein Regie Methode, klanten in Rheset Trajecten en onderzoeken naar het recept om stressgerelateerde klachten duurzaam op te lossen, ontstond de Stress Fysiologische Aanpak. Een complete aanpak die jouw hele leven kan veranderen!

De rest van het interview lezen?

Download het interview direct via onderstaande downloadknop. Veel leesplezier! Heb je na het lezen van het interview nog vragen of wil je bespreken wat ik voor jou kan betekenen? Laat dan wat van je horen. Ik sta je graag te woord.