Download | Whitepaper | Van klacht naar pracht

In de periode van mei 2022 tot en met november 2023 ben ik betrokken geweest bij onderzoek naar mijn Stress Fysiologische Aanpak (SFA®). In deze whitepaper vind je een samenvatting.

whitepapers
Achtergrondinformatie

In deze whitepaper lees je uitkomsten van het onderzoek naar de Stress Fysiologische Aanpak. Er is daarbij aandacht geweest voor diverse wetenschappelijke principes en gegevens uit onderzoeken van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Daarnaast is er een definitie gegeven aan stressbeleving en de verschillende betrokken factoren. Ben je werkgever of teammanager? Dan herken je misschien dat jouw werknemers stress ervaren, terwijl hier geen aanleiding voor lijkt te zijn. Dit komt doordat de stress, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, niet werkgerelateerd is. Deze whitepaper geeft meer inzicht in stressfactoren en de oorzaak van stress.

Meetresultaten

Gedurende de onderzoeksperiode zijn er op verschillende momenten metingen verricht bij de deelnemers. Dit om het verschil in welzijn te meten door de inzet van een Rheset Traject met SFA-sessies. De resultaten zijn in deze whitepaper opgenomen. Er is hierbij onder andere gelet op de leeftijd, gender en opleidingsniveau van deelnemers.

Whitepaper

Doordat deze whitepaper gebaseerd is op onderzoek, wordt er gebruik gemaakt van jargon. Wil je liever op een laagdrempeligere manier kennis maken met de Stress Fysiologische Aanpak? Download dan het gratis e-book ‘Meer energie, meer geluk‘ of mijn boek ‘Dweilen met de kraan dicht‘.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Download | Whitepaper | Van klacht naar pracht

Vul onderstaand formulier in en ontvang het whitepaper direct in je mailbox! Je kunt je ook direct aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt absoluut geen andere mails van mij.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil mij aanmelden voor Rhesets Radar. De maandelijkse nieuwsbrief van Rheset!*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.