Patronen dienen de mens toch?

5 sep 2019

Patronen dienen de mens? Als je op die vraag bevestigend hebt geantwoord, ben ik blij voor je! Want een ja betekent dat het in dit geval gaat om positieve/helpende patronen die jou dus als mens dienen. En dat is maar goed ook, want stel je voor, dat je iedere ochtend de volgorde van de handelingen die horen bij jouw ochtendritueel opnieuw moet bepalen. Je zou aan niets anders meer toekomen!

Toch kan het ook zijn dat je ontkennend hebt geantwoord op bovenstaande vraag. In dat geval heb je last van een belemmerend patroon en dit patroon zorgt ervoor dat ze jou belemmeren om datgene te bereiken. Of datgene te doen waar je van droomt. Goed nieuws! In de eerste plaats omdat je je hier inmiddels bewust van bent. In de tweede plaats, omdat er een oplossing is om op een snelle en relatief eenvoudige manier je belemmerende patronen te doorbreken. Je kunt ze zelfs om buigen naar een positief patroon.

Dit ligt echt binnen handbereik. Ik wil jou hierbij helpen! Ik hoor je zeggen, hoe dan? In een vogelvlucht: Er komt steeds meer kennis beschikbaar over de werking van het brein en we weten inmiddels dat een belemmerend patroon wordt veroorzaakt door een blokkade in het onderbewuste deel van je brein. En in het hier en nu voel je dan dat je daar last van hebt, bijvoorbeeld door slapeloze nachten, vreetbuien, overmatig drankgebruik, een pleaser zijn, weerstand te voelen, onzekerheid te ervaren en ga zo maar door.

In een zogenoemde dieptesessie die je bij mij kunt ondergaan, ruim je die blokkade die de oorzaak is van je belemmerende patroon op, zodat het makkelijker wordt om een ander, nieuw en positief patroon aan te leren. Geluk ligt echt binnen handbereik. Durf je te investeren in je eigen geluk? Als het antwoord hierop ” ja” is, neem dan contact met mij op. Je kunt mij bereiken op: 06-29069566. Voor de eerste drie bellers is de intake-procedure ter waarde van €80 gratis. *Ik durf deze investering aan. Wat is hierop jouw antwoord? *dit aanbod is geldig gedurende de hele maand september 2019.