Slaapproblemen door stress en piekeren?

8 sep 2023

Ervaar jij weleens slaapproblemen door stress en piekeren? Een derde van alle Nederlanders slaapt slecht..

Uit recent onderzoek blijkt dat 1 op de 3 Nederlanders slecht slaapt. Jij ook? Die kans is groot! Pak dit dan direct aan!

Slaapproblemen zijn meestal de eerste signalen en een voorbode voor andere klachten. Een beetje logisch is dat ook wel, want als je niet goed slaapt, ervaar je al snel energiegebrek. En dat maakt de stress, angst of onzekerheid die jij ervaart alleen maar groter.

Piekeren is de grootste oorzaak van slaapproblemen. Je herkent het vast wel. Bijna iedereen heeft hier weleens last van en als het een enkele keer voorkomt is dat niet direct een probleem, maar als je bij jezelf merkt dat je wel heel vaak wakker ligt, merk je al snel andere klachten. Herkenbaar?

Ben jij nog op zoek naar een oplossing om het piekeren te stoppen? Probeer mijn recept voor loslaten eens! In dit recept is het elimineren van stressfysiologie opgenomen. Wist je dat veel stress gerelateerde klachten zoals vermoeidheid, burn-out, piekeren en angsten voortkomen uit stressfysiologie? Het gevoel in je lijf als je stress ervaart is stressfysiologie. Door die te elimineren krijg jij weer de regie terug in jouw leven. Als je bijvoorbeeld geen spanning meer in jouw lijf voelt, lig je waarschijnlijk ook niet meer te piekeren voordat je in slaap valt. Zo los je de vermoeidheid op en krijg je energie om de dingen weer zo te doen als jij ze wilt doen.

Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de rest van mijn website of stuur mij een berichtje. Je vraag direct stellen? Dan kun je ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Ik hoor graag van je!

Slaapproblemen door stress en piekeren? Dan is loslaten vaak ook lastig. Lees hier meer over mijn recept voor loslaten!

Jouw vraag direct stellen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

1Jouw vraag
2Jouw contactgegevens