Workshop | Inner Power Dag

€395,-

Datum: 15 april 2025
Tijd: 09.30-15.30 uur
Locatie: Mentiesweg 1, Elburg

Ben je op zoek naar een manier om stress te verminderen, je bewustzijn te vergroten en je vitaliteit een boost te geven? Dan is de Inner Power Dag iets voor jou. Tijdens deze unieke dag dompel je jezelf onder in de wereld van stressfysiologie en paardencoaching.

Twee werelden, één doel

De dag bestaat uit twee boeiende onderdelen. In de ochtend staat een masterclass gepland over de werking van het brein en stressfysiologie. Ik neem je mee op een ontdekkingsreis door de complexe wereld van stress. Je leert hoe stress door je lijf geactiveerd wordt en welke invloed dit heeft op je leven.

Na de lunch stap je in de wereld van paardencoaching. Onder begeleiding van Mireille van Damme-Mineur en Henka Rooze-Veenstra van EquiCoachPro ervaar je de kracht van een coachsessie met paarden. Paarden zijn meesters in het spiegelen van onze emoties en gedrag. Door met hen samen te werken, krijg je waardevolle inzichten in jezelf en leer je op een andere manier naar situaties te kijken.

Wil jij anders naar stress kijken, je vitaliteit verhogen, je bewustzijn en werkgeluk vergroten? Dan zien we je graag op de Inner Power Dag!

beoordelingen

Wees de eerste om “Workshop | Inner Power Dag” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *