Over mij | Esther van Wageningen

Werken met mensen, jong of oud, is iets wat ik graag doe. Mijn loopbaan begon in 1995 in het basisonderwijs. Ik startte als leerkracht en heb tot en met 2018 diverse functies bekleed. De laatste tien jaar was ik directeur van een middelgrote basisschool in Almere. Ik ben geboren in 1973, getrouwd en moeder van een dochter (2005).

Mijn persoonlijke ervaring met de Brein Regie Methode

In mei 2018 ervoer ik zelf wat de Brein Regie Methode kan betekenen.  Ondanks dat ik ontzettend veel plezier en voldoening haalde uit mijn werk, kon ik toch ook flink piekeren, moeilijk loslaten en dat resulteerde in slecht(er) slapen.

Door sessies met de Brein Regie Methode ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Mensen verder helpen door middel van deze methode werd mijn nieuwe missie, omdat ik geloof dat een verandering voor iedereen is weggelegd als je maar kunt reflecteren op je eigen gedrag en daar vervolgens ook naar handelt.

Ik geloof in de kracht van ieder individu, ongeacht wat je omstandigheden ook zijn. Je kunt er namelijk altijd voor kiezen om daar anders mee om te gaan.

Ik zegde eind 2018 mijn vaste baan op en startte mijn eigen bedrijf: Rheset. (woordhussel van mijn voornaam en een verwijzing naar een r(h)e-set die iedereen kan maken).

Tijd voor jouw Rheset?

Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs en daarbij het werken met mensen en teams, weet ik als geen ander de rheset knop te vinden. Juist door de inzet van de Brein Regie Methode is mijn manier van werken onderscheidend en uniek. Is het bij jou ook tijd voor een Rheset?

Neem dan contact met mij op.

stressfysioloog