Gratis whitepaper | Wetenschap & de Brein Regie Methode

Sinds ik werk met de Brein Regie Methode heb ik al veel mensen mogen helpen die niet lekker in hun vel zaten. Zij ervaren dat de Brein Regie Methode werkt en merken positieve veranderingen in hun leven.

(Stress)Fysiologie

Stressfysiologie speelt een belangrijke rol, zo niet de belangrijkste rol binnen de Brein Regie Methode. Ik noem mijzelf niet voor niets stressfysioloog!

Fysiologie is de studie van de werking van het menselijk lichaam aan de hand van scheikundige en natuurkundige principes, toegepast op levend weefsel. Het is dan ook vast geen verrassing dat de verklaring voor de effectiviteit van de Brein Regie Methode kan worden gevonden in de natuurwetenschappen (biologie, natuur- en scheikunde).

Voorbeelden van stressfysiologie zijn druk, spanning, onrust en gejaagdheid. En deze stressfysiologie is de oorzaak van veel psychische klachten.

Onderzoek

In een oriënterend onderzoek, eind 2021, naar de Brein Regie Methode door Tetje Punter is gekeken naar wetenschappelijke principes die de methode ondersteunen en is de Brein Regie Methode vergeleken met EMDR, cognitieve gedragstherapie en meditatie.

In het kader van dit oriënterend onderzoek heb ik 12 columns geschreven die op mijn sociale media kanalen verschenen zijn.

Mocht je de 12 columns onverhoopt gemist hebben, of het fijn vinden om ze als één geheel te ontvangen?

Whitepaper downloaden

Door het achterlaten van je naam en e-mailadres op deze pagina, via onderstaande button, ontvang je een link waarmee je de whitepaper kunt downloaden. Vanaf dan ontvang je ook een aantal keer per jaar de Rheset nieuwsbrief.

Ik wens je veel leesplezier.

P.s. Op dit moment zijn we nog steeds onderzoek aan het doen naar de effectiviteit van de Brein Regie Methode. De verwachting is dat we dit onderzoek eind 2023 kunnen publiceren. Houd mijn socials, nieuwsbrief en deze website in de gaten.

whitepaper