Ervaringen

De dieptesessies zijn echt uniek omdat het een heel andere benadering is van een coaching traject. In mijn geval bleven na mijn herstel van een burn-out nog restjes woede en frustratie over, nooit gedacht dat ik daar zelf aan vast bleef houden. Door gesprekken en handvaten bieden verdwenen die valkuilen niet, met de sessies van Esther wel. Het resultaat van dieptesessies voor mij: ze ruimen blokkades op , doorbreken patronen waardoor ik weer ruimte krijg om anders naar zaken te kijken en minder in ‘mijn hoofd te zitten’. Als ik Esther in één woord moet omschrijven dan is dat INTEGER. Ik raad iedereen dieptesessies aan omdat je inzicht krijgt in hoe je bent en je jezelf weer kunt openstellen.

- Anoniem

De dieptesessies zijn echt uniek, omdat je direct na een sessie kleine veranderingen in je eigen gedrag opmerkt, die een groot verschil maken. Het resultaat van dieptesessies voor mij is dat ik bevrijd ben van angst, stress, spanningen en negatieve gedachten en dat ik nu mijn dromen kan najagen. Ik kan mijn kwaliteiten nu inzetten zonder dat ik keer op keer de welbekende valkuil tegenkom. Als ik Esther in één woord moet omschrijven, is dat: inspirator. Ik raad iedereen een dieptesessie aan, omdat het in mijn ogen dé oplossing is om af te rekenen met gedragingen of patronen die je wel wílt, maar niet kúnt veranderen.

- Marijke (sinds 1988)

Het is goed om vooraf de oefeningen te doen. De sessie is een aparte ervaring. Het heeft me opgeleverd dat ik niet meer bang ben en dat ik het nu zeg zodat ik verder kan en niet mezelf terugtrek.

- Sophie (sinds 2005)

De dieptesessies zijn echt uniek, omdat je zo snel resultaat bereikt. Zonder een heel blik open te trekken aan emoties en gesprekken. Het resultaat van dieptesessies voor mij is dat ik zoveel patronen heb kunnen doorbreken. Ook patronen waar ik me niet eens bewust van was. In zo’n korte tijd zo’n groot effect. Dit geeft zoveel vrijheid en vooral veel inzicht. Want er zijn ook patronen waar ik me nu meer bewust van ben, maar die ik nu kan koesteren en vooral accepteren. Dit is wie ik ben en hier voel ik mij gelukkig bij. En met name dat gevoel is echt een omschakeling geweest voor mij. Meer handelen vanuit mijn gevoel in plaats van in mijn hoofd zitten. Als ik Esther in één woord moet omschrijven, doe ik haar tekort, want ze is onwijs betrokken, toegankelijk en voelt dingen heel goed aan. Ik raad iedereen dieptesessies aan, omdat je voor eens en altijd af kunt rekenen met datgene waar je dagelijks tegenaan loopt.

- Anoniem

Mede door de sessies bij Esther ben ik nu in staat om de laatste puzzelstukjes op te ruimen en echt een doorbraak te maken in de verandering van patronen waarbij ik mezelf wegcijferde.
Door te voelen en de pijn op te ruimen in de sessies heb is nu ruimte in mijn lijf en letterlijk lucht gekregen om weer de dingen te ondernemen en gewoon de dingen te benoemen.
Je krijgt ruimte om de situatie vanuit een ander perspectief te ervaren met als resultaat om patroondoorbrekend met jezelf aan de slag te gaan.

- Carin (sinds 1972)

De dieptesessies zijn echt uniek, omdat het verrassend is. Het resultaat van dieptesessies voor mij, is dat het verhelderend werkt en ik heb ruimte in mijn gedachten gekregen. Als ik Esther in één woord moet omschrijven, is dat betrokken, aardig en gast vrij. Ik raad iedereen dieptesessies aan, omdat het je kan helpen met je piekeren en stress zonder lange trajecten van therapie enzovoort.

- Arjan (sinds 1975)

Ik ging deze sessie aan omdat ik prestatie problemen had in de sport. Na deze sessie kon ik beter met de zenuwen om gaan die ik had tijdens het sporten, ik legde hoge druk op mezelf die nu minder is geworden. De sessie zelf vond ik best apart omdat je de hele tijd iets moest voelen wat je niet leuk vond, maar uiteindelijk heeft het wel geholpen.

- Lindsey (sinds 2006)

De dieptesessies zijn echt uniek, omdat het je laat ervaren wat het is om ‘echt’ te voelen. Het resultaat van dieptesessies voor mij, is dat ik weer balans tussen mijn hoofd en lijf ervaar en zelfs na maanden voel ik nog het effect op de meest onverwachte momenten. Als ik Esther in één woord moet omschrijven, is dat authentiek. Ik raad iedereen de dieptesessies aan, omdat ik na jaren van therapie, met de dieptesessie mocht ervaren dat je niet hoeft te praten of te analyseren om geholpen te worden met de blokkades in je lijf. Je voelt na elke sessie meteen verlichting die ik iedereen gun. 

- Samantha (sinds 1984)