Rheset trajecten

Heb je ergens last van? En zo ja, ben je bereid om te veranderen waardoor je de regie terug in je leven krijgt? Wil je meer vanuit je gevoel leven en minder in je hoofd zitten? Ervaar je veel stress? Ben je misschien wel toe aan een carrière switch, maar durf je niet te veranderen van baan of te kiezen voor een nieuwe uitdaging?  Ben je klaar met alleen maar praten over je problemen? Heb je last van paniekaanvallen en angsten? Of van piekeren? Last van slapeloosheid? Kortom, heb je ergens last van? Wil je er graag vanaf? Lees dan verder. Als je namelijk kiest om een traject bij mij af te nemen, gaat het je lukken om een duurzame verandering door te maken. Het enige wat je nodig hebt is de juiste attitude, motivatie en écht de urgentie voelen om te veranderen.  Een Rheset traject gaat je dan helpen.

De techniek die ik toepas in mijn trajecten is de Brein Regie Methode. Deze methode is echt anders dan de reeds bestaande technieken. Duurzaam, effectief en verrassend, drie woorden die echt de kern van de methode duiden. We doen ook wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van de methode en de eerste resultaten zijn verbluffend. Wil je hierover meer weten, download dan de gratis whitepaper op deze site. Door middel van de Brein Regie Methode hef je blokkades op waaraan stressfysiologie vastzit, zodat het eenvoudiger wordt om een ander patroon aan te leren. Je doorbreekt hardnekkige patronen en overtuigingen, door het gevoel wat jou tegenhoudt, de zogenaamde stressfysiologie, op te ruimen. Door die negatieve stressfysiologie te elimineren, de druk, spanning of onrust die je ervaart, krijg je de regie over je leven terug en voel je weer de ruimte om (andere) keuzes te maken. Het gaat je dan écht lukken om hardnekkige patronen te doorbreken en afscheid te nemen van overtuigingen die je niet meer dienen. 

Nieuwsgierig geworden? Bel mij voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Ervaringen

De dieptesessies zijn echt uniek, omdat het verrassend is. Het resultaat van dieptesessies voor mij, is dat het verhelderend werkt en ik heb ruimte in mijn gedachten gekregen. Als ik Esther in één woord moet omschrijven, is dat betrokken, aardig en gast vrij. Ik raad iedereen dieptesessies aan, omdat het je kan helpen met je piekeren en stress zonder lange trajecten van therapie enzovoort.
- Arjan (sinds 1975)

De dieptesessies zijn echt uniek, omdat het je laat ervaren wat het is om ‘echt’ te voelen. Het resultaat van dieptesessies voor mij, is dat ik weer balans tussen mijn hoofd en lijf ervaar en zelfs na maanden voel ik nog het effect op de meest onverwachte momenten. Als ik Esther in één woord moet omschrijven, is dat authentiek. Ik raad iedereen de dieptesessies aan, omdat ik na jaren van therapie, met de dieptesessie mocht ervaren dat je niet hoeft te praten of te analyseren om geholpen te worden met de blokkades in je lijf. Je voelt na elke sessie meteen verlichting die ik iedereen gun. 

- Samantha (sinds 1984)

Ik ging deze sessie aan omdat ik prestatie problemen had in de sport. Na deze sessie kon ik beter met de zenuwen om gaan die ik had tijdens het sporten, ik legde hoge druk op mezelf die nu minder is geworden. De sessie zelf vond ik best apart omdat je de hele tijd iets moest voelen wat je niet leuk vond, maar uiteindelijk heeft het wel geholpen.
- Lindsey (sinds 2006)