Rheset trajecten

Wil je de regie terug in je leven? Wil je meer vanuit je gevoel leven? Wil je minder in je hoofd zitten? Minder stress ervaren? Ben je misschien wel toe aan een carrière switch, maar durf je niet te veranderen van baan of te kiezen voor een nieuwe uitdaging?  Ben je klaar met alleen maar praten over je problemen? Heb je last van paniekaanvallen? Of van piekeren? Last van slapeloosheid? Kortom, heb je ergens last van? En wil je er graag vanaf? Lees dan verder. Als je namelijk kiest om een traject bij mij in te kopen, gaat het je lukken om een duurzame verandering door te maken. Het enige wat je nodig hebt is de juiste attitude en motivatie en écht de urgentie voelen om te veranderen.  Een Rheset traject gaat je daarbij helpen.

De techniek die ik toepas in de zogenaamde dieptesessies en dus in mijn trajecten is de Brein Regie Methodiek. Deze methode is echt anders dan de reeds bestaande technieken. Onderscheidend, effectief en verrassend, drie woorden die echt de kern van dieptesessies raken. Door middel van dieptesessies hef je blokkades op, zodat het simpeler wordt om een ander patroon aan te leren. Dieptesessies zijn ook geschikt voor als je veel in je hoofd zit, rationeel weet hoe iets moet, maar dat je voelt dat het niet lukt. Iets in jou (een gevoel) houdt je tegen. En dat negatieve gevoel zorgt ervoor dat je last krijgt van belemmerende patronen. Door dus die negatieve gevoelens op te ruimen, krijg je de regie over je leven terug en voel je de ruimte weer om (andere) keuzes te maken.

Nieuwsgierig geworden? Bel mij voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Ervaringen

De dieptesessies zijn echt uniek, omdat het verrassend is. Het resultaat van dieptesessies voor mij, is dat het verhelderend werkt en ik heb ruimte in mijn gedachten gekregen. Als ik Esther in één woord moet omschrijven, is dat betrokken, aardig en gast vrij. Ik raad iedereen dieptesessies aan, omdat het je kan helpen met je piekeren en stress zonder lange trajecten van therapie enzovoort.
- Arjan (sinds 1975)

De dieptesessies zijn echt uniek, omdat het je laat ervaren wat het is om ‘echt’ te voelen. Het resultaat van dieptesessies voor mij, is dat ik weer balans tussen mijn hoofd en lijf ervaar en zelfs na maanden voel ik nog het effect op de meest onverwachte momenten. Als ik Esther in één woord moet omschrijven, is dat authentiek. Ik raad iedereen de dieptesessies aan, omdat ik na jaren van therapie, met de dieptesessie mocht ervaren dat je niet hoeft te praten of te analyseren om geholpen te worden met de blokkades in je lijf. Je voelt na elke sessie meteen verlichting die ik iedereen gun. 

- Samantha (sinds 1984)

Ik ging deze sessie aan omdat ik prestatie problemen had in de sport. Na deze sessie kon ik beter met de zenuwen om gaan die ik had tijdens het sporten, ik legde hoge druk op mezelf die nu minder is geworden. De sessie zelf vond ik best apart omdat je de hele tijd iets moest voelen wat je niet leuk vond, maar uiteindelijk heeft het wel geholpen.
- Lindsey (sinds 2006)