De Breinregisseur | Zakelijke trajecten

Ben je op zoek naar een oplossing voor de stress, angst, spanning of onrust die je ervaart en sta je op het punt je ziek te melden van je werk?

Als werken je op dit moment veel energie kost en je kunt je niet goed concentreren waardoor je minder werkplezier ervaart, dan kun je overwegen om samen met je werkgever op zoek te gaan naar een duurzame werkwijze die helpt bij jouw herstel. Dit kan voorkomen dat je je ziek moet melden, maar helpt je ook snel weer aan het werk te gaan als je je al ziek gemeld hebt. Je kunt met jouw werkgever de mogelijkheden voor een traject bij De Breinregisseur bespreken.

Zakelijke trajecten

Bij De Breinregisseur wordt ook de Brein Regie Methode ingezet, maar binnen Rheset verzorg ik trajecten voor particuliere klanten en werkgevers kunnen voor de inzet van trajecten voor hun personeel bij De Breinregisseur terecht. Dat is gelijk het enige verschil.

In een traject van een aantal maanden lukt het je om de stress, angst, spanning of onrust die je voelt te elimineren. Dit zorgt ervoor dat je snel herstelt van jouw klachten en je de regie over jouw leven terug krijgt. Hierdoor voel je ook meer energie en ga je weer met meer plezier naar je werk.

Workshops

Voor werkgevers verzorg ik, als inhoudelijk expert, samen met mijn collega’s van De Breinregisseur diverse workshops zodat zij meer inzicht krijgen in het ontstaan en het herkennen van stress gerelateerde klachten.

We helpen werkgevers ook snel te anticiperen op deze klachten, zodat psychisch verzuim voorkomen kan worden of effectief en duurzaam opgelost kan worden. Dit is voor werkgevers een enorme kostenbesparing in de verzuimkosten.

Er is een echte oplossing voor de stress, spanning, angst of onrust die jij of je medewerkers ervaren. Meer weten over De Breinregisseur? We kijken graag met je mee!

stressfysioloog en angstexpert